city.stone
City.Stone

За нас

Превръщаме идеите Ви в изкуство.

Сити Стоун ЕООД се занимава с изработка и монтаж на изделия от технически камък естествен камък, широкоформатен гранитогрес и стъкло.
Работим с висококачествени материали, подбрани от водещи производители и екип от квалифицирани и прецизни специалисти в областта.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Технически камък

Технически камък е популярното название за технологично създаден продукт – камък с основна съставка естествен кварц, която надвишава 94%, останалото са смоли, пигменти, в по-редки случаи други частички, с цел постигане на декоративен ефект. Техническият или инженерен камък намира широко приложение като материал за кухненски плотове, плотове за бани, настилки и облицовки, стълбища и детайли. Благодарение на високото съдържание на кварц в структурата си техническият камък притежава забележителни здравина и устойчивост, по този начин крайният продукт гарантира така желаните характеристики – запазване на красив външен вид и безпроблемна експлоатация с години.

Естествен камък

Многообразието сред естествените камъни носи уникалност и предимства в интериора. Когато се търси неотразимо впечатление или постигане на луксозен облик естествените камъни са безспорни фаворити.Приложението им е сходно с това на технически разработените камъни, взависимост от целта на конкретния интериорен проект различните видове чудесно се вписват като облицовка и покритие на всякакви равнини и детайли.

Гранитогрес

Плочи с размери, които биха могли да покрият почти всичко. Благодарение на непрекъснатата повърхност, шиокоформатните плочи придават на интериорите и екстериорите съвършено нова панорамна визия, където подове, облицовки, мебели и работни повърхности могат да се слеят в един цялостен ансамбъл. Технологията на материала позволява и създаването на редица изделия по индивидуален дизайн. Здравината и устойчивостта на плочите, заедно със значително по-ниското тегло при 6 мм дебелина, позволяват обичане на всякакви конструкции и повърхности, дори бърз редизайн на стари мебели. В един проект могат да се съчетаят повърхности широкоформатни плочи с различна дебелина, в зависимост от приложението, при абсолютно еднаква визия, което е една много рационална възможност да бъде разиграна интересна и необичайна конфигурация.

Връзка с нас

Контакти
+359 893 026 300
+359 894 934 444
info@citystone.bg
info_burgas@citystone.bg
info_varna@citystone.bg
София, бул. Симеоновско Шосе №9, офис 21
Бургас, ул. Гладстон 93,партер
Варна, ул. Георги Бенковски 3
Вашето запитване е прието! Наш консултант ще се свърже с Вас.
Нещо се обърка...опитайте отново.
© Сити Стоун ЕООД 2020. Всички права запазени.