Сила

Порцелановите каменинови изделия са универсален материал, способен да издържа дори на големи натоварвания.

КОМПАКТНОСТ

Идеалният материал за контакт с храни: повърхностите остават изключително хигиенични и издържат на високи температури и термичен шок.

ТЕХНОЛОГИЯ, СТИЛ И ДИЗАЙН

Плочите Atlas Plan могат да възпроизвеждат всеки цвят, модел, декоративен ефект и външен вид на материала, гарантирайки отлична гъвкавост в стила.

ХИМИЧНА И ФИЗИЧНА СТАБИЛНОСТ to edit.

Химическата и физическа стабилност на порцелановите каменинови изделия му позволява да устои на химическа атака и промяна на цвета.

ТВЪРДОСТ

Впечатляващата твърдост на повърхността на материала му позволява да устои на надраскване и износване.

ПРЕДИМСТВАТА НА ПОРЦЕЛАНОВИТЕ КАМЕННИ ИЗДЕЛИЯ ATLASPLAN -
ПЕРФЕКТНИЯТ БАЛАНС МЕЖДУ ТЕХНИКА И ЕСТЕТИКА

КОМПАКТНОСТ

ЗДРАВИНА

СТАБИЛНОСТ

УСТОЙЧИВОСТ

ТЕХНОЛОГИЯ

Защо да изберете гранитогрес AtlasPLAN

Широкоформатния гранитогрес AtlasPlan е материал с изключителни технически и експлоатационни характеристики, които го правят високо безопасен, хигиеничен, лесен за почистване и поддръжка и високо устойчив на надраскване, огъване и големи натоварвания при счупване. Освен това, той е устойчив и екологичен материал.

Благодарение на тяхната изключителна естетическа гъвкавост, гранитогресните плочи Atlas Plan са идеалното решение за проектиране на всякакъв тип среда в жилищна, търговска и обществена архитектура, както на закрито, така и на открито.

Уникален, материал, който остава непроменен с времето

ШИРОКОФОРМАТНИЯ ГРАНИТОГРЕС Е КОМПАКТЕН

Широкоформатните гранитогресни изделия имат компактни, непорести повърхности. Тази характеристика прави материала много безопасен, хигиеничен и идеален за контакт с храни.

 

Безопасен и устойчив на високи температури и термични резки промени

Широкофирматните гранитогресови плочи са непроницаеми за токсични или дразнещи вещества и издържат на високи температури и термични удари.

Лесен за чистене и поддръжка

Повърхностите от гранитогрес са лесни за поддръжка: не задържат мръсотия и се почистват лесно с влажна кърпа и топла вода, без използване на импрегниращи препарати, восъци или специално полиране.

Без VOC, PVC и Формалдехид

Широкоформатните гранитогресови плочи не съдържат летливи органични съединения (VOC), които са потенциално токсични за човека и околната среда. Освен това те не съдържат формалдехид, един от най-разпространените замърсители в интериора на дома, и са без PVC, пластмаси или петролни деривати.

Без алергени и бактерии

Широкоформатните гранитогресови плочи са непроницаеми за стоматит, бактерии, гъбички, мухъл и други дразнители. Следователно те са идеалното решение при проектиране на среди, които изискват много високи нива на хигиена.

Устойчив на вода, лед и резки промени в температурата

Широкоформатните гранитогресови изделия не се страхуват от влага и не гният, което го прави най-безопасното решение в често влажни зони като бани, кухни, балкони, веранди, вътрешни дворове, алеи, вани и плувни басейни. Издържа дори на най-ниските температури без риск от пукнатини, напукване или отлепване на материала. В допълнение, гранитогресните плочи не се огъват или чупят в резултат на температурни промени и следователно могат да се използват в приложения, характеризиращи се със силно атмосферно излагане, като външни стени на сгради или вентилирани фасади.

Устойчив на замръзване и награвяне

Шорикоформатните гранитогресови изделия не съдържат пластмасови или органични вещества от какъвто и да е вид и са инертни, когато са подложени на високи температури. Следователно те по никакъв начин не са горими или запалими и не могат да бъдат повредени от горящи цигари, жар, горещи течности или пламъци. Граннитогресните плочи са незапалими, така че не горят и в случай на пожар не отделят дим и не отделят токсични вещества, намалявайки разпространението на пламъците и по този начин улеснявайки евакуацията и гасенето.

ШИРОКОФОРМАТНИЯ ГРАНИТОГРЕС Е ИЗДРЪЖЛИВ

Широкоформатните гранитогресови изделия имат отлични характеристики на здравина и повърхностна твърдост, които правят повърхностите устойчиви на износване, надраскване и почти всички физически и механични натоварвания.

Максимална издръжливост, където и да се използва

Широкоформатните гранитогресови изделия издържат дълго време при всякакъв вид приложение, както на закрито, така и на открито.

Устойчив към надраскване

Твърдостта на повърхността прави гранитогресните плочи устойчиви на надраскване и ежедневно износване. Поради това те са особено подходящи за проектиране на интензивно използвани пространства като кухненски плотове и бани, както и среда в Ho.Re.Ca. сектор като кафенета и ресторанти.

Широкофматния гранитогрес е неутрален

Химико-физичната стабилност на гранитогреса го прави материал устойчив на химикали, неподатлив на промени в цвета.

 

Непроменими повърхности

Повърхностите от гранитогрес Atlas Plan са устойчиви на химикали и промени в цвета.

Устойчив към UV лъчи

Повърхностите от гранитогрес не избледняват и не променят цвета си дори когато са постоянно изложени на пряка слънчева светлина или замърсяващи атмосферни агенти. Поради това те са особено подходящи за приложения на открито.

Устойчив на петна, химикали и киселини

Перфектното синтероване и много ниското ниво на повърхностна абсорбция правят гранитогресните плочи непроницаеми за течности, химически агенти или детергенти и киселинни вещества.

ШИРОКОФОРМАТНИЯ ГРАНИТОГРЕС Е УСТОЙЧИВ

Произведен в съответствие с критериите за енергийна и водна ефективност, гранитогресните изделия са екологичен избор поради своите дълготрайни и рециклируеми характеристики.
Производството му е „нулев отпадък“, базирано на използването на естествени и винаги годни за многократна употреба материали.

 

Минимално въздействие върху околната среда

Екологичен, устойчив, издръжлив. Повърхностите от гранитогрес Atlas Plan са идеалното решение за тези, които искат да сведат до минимум въздействието си върху околната среда.

Устойчивост

Изделията от гранитогрес имат слабо въздействие върху околната среда на всички етапи от производствения процес: от добива на суровини в избрани кариери, до производството им според критериите за енергийна/водна ефективност, до изхвърлянето им.

Рециклируем

Широкоформатния гранитогрес един от най-екологичните варианти сред материалите за повърхностно покритие. Произведен предимно от рециклирани и рециклируеми материали, има почти неограничен живот и запазва своите технически и естетически характеристики във времето.

Широкоформатния гранитогрес е продукт включващ технология, дизайн и голяма естетическа стойност

Благодарение на усъвършенстваната производствена технология, плочите Atlas Plan позволяват възпроизвеждането на всякакъв цвят, текстура, модел или текстурен ефект, гарантирайки изключителна естетическа гъвкавост.

 

Перфектен за всяко място

Порцелановият гранитогрес Atlas Plan е идеалният материал за проектиране на всички видове среди, жилищни и търговски, както на закрито, така и на открито.

Иновация и технология

Постоянното търсене на превъзходство на процесите и продуктите кара Atlas Plan непрекъснато да инвестира в иновации и технологии за комбиниране на функционалност и дизайн.

Естетична гъвкавост и цялост

Atlas Plan се откроява на пазара със способността си да предлага пълна 360° продуктова гама, позволявайки на дизайнерите и архитектите да проектират всяка стая по координиран начин, от подови плочки, стенни плочки до мебели.

Изберете цвят

Разгледайте богата гама от продукти AtlasPlan, които ние от CityStone предлагаме

Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.