BELENCO

Комбинираме издържливостта и елегантността на Кварца, превръщайки ги във висококачествени повърхности

Дизайн

Belenco, със своята богата продуктова гама, вдъхновява неограниченото въображение на интериорните дизайнери, които търсят уникални решения. Силата му идва от това, че е първият и единствен център за научноизследователска и развойна дейност в своя сектор в Турция. Belenco е трендсеттер, водеща марка в сектора със своите уникални дизайни на повърхности, хармониращи със световните тенденции в дизайна. Това е единствената марка в Турция с международни награди в своята област. Повърхностите, произведени от Belenco, са увенчани с най-престижните световни награди за дизайн.

Хигиена

Belenco Quartz Surfaces не позволяват на бактерии или микроорганизми да растат върху тях, благодарение на своята непореста и компактна структура. Има хигиенен доклад, издаден от LGA Qualitest GMBH, който потвърждава, че Belenco е лесно почистващ се повърхностен материал, който е напълно безопасен по отношение на микробиологичната хигиена след почистване. NSF доказва, че Belenco е напълно безопасен за директен контакт с всякакъв вид храна и за използване в зони, където може да се извършва приготвяне на храна.

Лесен за поддръжка

Belenco поддържа блестящия си вид от първия ден и естествената си жизненост в продължение на много години с обикновено ежедневно почистване. Влажен памучен парцал и малко количество мек неутрален течен сапун (сапун за съдове и др.) са достатъчни за ежедневно почистване.

Издръжливост

Естественият кварц, изключително здрав и издръжлив минерален камък, се комбинира с отличен дизайн и технология в Belenco Quartz Surfaces, за да образува повърхностен материал с висока устойчивост на абразия, надраскване и удар.

Колекции

Разгледайте нашата колекция от продукти на Belenco