USA PROJECT

Повърхности от гранитогрес Atlas Plan за отворена кухня с изглед към океана

Кухня с изглед към океана

 

Красива частна резиденция с отворена жилищна площ, състояща се от всекидневна, трапезария и кухня. Гледката към океана, с големите си прозорци, заличаващи границите между външната страна и
вътре, влива в пространствата необикновена яркост, подсилена и от фината цветова палитра.

Проект за интериорен дизайн, характеризиращ се с удивителната комбинация от различни материали: плочи от порцелан с мраморен ефект Calacatta Extra като повърхност за гръб, плотове
и страни на островите;

Плочи с ефект на опушен бетон Boost за масата за леки закуски.

Хармонията на контрастите

 

Бялото на мраморния ефект на Calacatta Extra Atlas Plan подобрява осветеността на стаята и прави пространствата още по-хармонични, изискани, елегантни; сивото на бетонния ефект на Boost Smoke Atlas Plan добавя контрастиращ съвременен индустриален акцент.

ИЗПОЛЗВАНИ ПОВЪРХНОСТИ

 

За тази кухня планът Calacatta Extra Atlas беше избран за задната част, плотовете и страните на островите, докато планът Boost Smoke Atlas беше избран за масата за закуски.

Проект, който подчертава изключителната гъвкавост и възможностите за съчетаване на порцелановите каменинови изделия Atlas Plan, които могат да се използват за подобряване на пространствата и околната среда чрез избор на стил в контрастиращи материали или цветове.

CALACATTA EXTRA

BOOST SMOKE

Related Projects